Meteen naar de inhoud

Samenwerking met WBH-Training

WBH-Training is in Roden de autoriteit op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid. Daarbij heeft Fred Wekema, de docent, een duidelijke visie op de sport en een filosofie die overeenkomt met die van BeweegPost. Daarom hebben we ervoor gekozen om de handen ineen te slaan en samen te gaan werken. 

Fred maakt in de vechtsport gebruik van psycho-fysieke didactiek, dat wil zeggen dat er meer aandacht is voor de combinatie van lichaam en geest. Emoties, gevoelens en gedachten worden met de training gecombineerd om grenzen te vinden, in contact te komen met het lichaam en stress te verminderen. Hij geeft de lessen in het zelfde pand als BeweegPost, in een volledig uitgeruste Dojo. Op WBH-Training.nl kan je meer lezen over Fred Wekema en zijn visie.

Samenwerking WBH-Training
Vechtsport fysiotherapie

De samenwerking

BeweegPost en WBH-Training delen de mening dat maatwerk het meest effectief is. Dit geldt natuurlijk voor zowel sporten als het tegengaan van fysieke klachten. Om met minder fysieke klachten te sporten werken BeweegPost en WBH-Training samen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit de volgende constructie: Sporters die trainen bij Fred kunnen voor een gereduceerd tarief fysiotherapie krijgen bij BeweegPost, wanneer dit niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Maak voor een consult met gereduceerd tarief gemakkelijk online een afspraak. 

Daarnaast loopt er tijdens sommige trainingen een fysiotherapeut mee om tips te geven ‘on the spot’. Doordat Mathijs meedoet aan sommige trainingen, kan hij mensen die vechtsport beoefenen en kampen met klachten beter helpen. Soms zijn slechts kleine veranderingen aan de manier van trainen nodig om klachtenvrij te zijn, of een vermindering van klachten te ervaren.