Afspraak maken

  Voorkeur dag
  DinsdagWoensdagZaterdagGeen voorkeur

  Voorkeur tijd
  's Ochtends's Middags's AvondsGeen voorkeur

  Met de informatie die u hier boven in heeft gevuld, wordt uiterst voorzichtig omgegaan. U vindt bij Privacy meer informatie over ons protocol met betrekking tot gegevensverwerking.

  Laat uw gegevens achter

  Dan kunnen we u snel bereiken.

  U kunt op deze webpagina aangeven dat uw een afspraak wilt maken. hier kunt u uw voorkeursdag en tijdstip ook aangeven. Wij ontvangen hierover een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u  om samen met u de afspraak in te plannen. 

  Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met ons om een afspraak in te plannen. Mocht het nu voorkomen dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn, dan kunt u ons een email sturen. 

  Bij vragen of twijfel, neem dan gerust telefonisch of via de website contact op met ons. Wij zullen u ten alle tijden zo spoedig mogelijk te woord staan.

  afspraak maken bij nekpijn

  De openingstijden van de fysiotherapiepraktijk staan onderaan de pagina. Echter kunt u altijd een bericht achterlaten op de manier zoals hier boven staat of bellen naar het telefoonnummer: 06-34147056. We werken veel met whatsapp en reageren altijd spoedig.