Meteen naar de inhoud

Fysiotherapie bij senioren

In Roden en omstreken wonen veel mensen met een hogere (biologische) leeftijd.  Over het algemeen worden we ook steeds ouder. Soms gaat ouder worden gepaard met toenemende gezondheidsklachten en soms wordt bewegen minder vanzelfsprekend. Wij leveren beweegzorg op maat. 

Bewegen is het beste middel om zo vitaal mogelijk te blijven. Wij kunnen bij u thuis komen en gaan met u zoeken naar een oplossing voor uitdagingen die u tegenkomt bij het bewegen. Omdat we samenwerken met verschillende (fysiotherapie)praktijken in de omgeving, kunnen we altijd zorg bieden die bij u past.

Ook nemen we deel aan het ‘multidisciplinair overleg’ van de ouderenzorg in Roden. Aan dit overleg doen ook huisartsen, diëtisten en ergotherapeuten mee.

fysiotherapie bij ouderen

Gespecialiseerd in ouderenfysiotherapie

We hebben ervaring met leeftijd gerelateerde aandoeningen zoals artrose, botontkalking, botbreuken, dementie en pijn in gewrichten en spieren. Omdat duizeligheid vaak voor komt bij ouderen, wat kan leiden tot valincidenten, staat dit ook op het lijstje van specialisaties. 

Bewegen en oefentherapie nemen belangrijke posities in binnen de fysiotherapie van BeweegPost. Samen met u werken we aan het bereiken van uw doelen.