Meteen naar de inhoud

Team

Mathijs Post

Mijn naam is Mathijs Post en ik ben de oprichter van BeweegPost. Mijn missie is het verbeteren van de beweegzorg. Uit veel onderzoeken komt naar voren dat beweging een heel belangrijk onderdeel is van gezondheid. Ik wil er voor zorgen dat bewegen voor iedereen toegankelijk, vanzelfsprekend en vooral leuk wordt. Mensen die plezier hebben in bewegen, bewegen ook meer. 

Ik specialiseer mij in pijn bij bewegen. Door mijn opleiding “Musculoskeletale Revalidatie” in Nijmegen heb ik leren omgaan met aanhoudende pijn en alles wat daaraan ten grondslag ligt. Daarnaast zit ik in het geriatrisch netwerk van Roden, omdat ik het heel belangrijk vind constructief bij te dragen in de ouderenzorg. 

Om nog een steentje bij te dragen heb ik de app “pijnschaal bij dementie” ontwikkeld. Deze app is bedoeld voor mantelzorgers en zorgpersoneel om pijn bij dementerende ouderen objectief te kunnen inschatten. 

BIG: 89923377604

Jelle Vlot

Jelle werkt sinds 2023 in het team van BeweegPost. Hij is naast enthousiaste fysiotherapeut ook basketballer. Hij is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en hij verzorgt looptrainingen bij etalagebenen (perifeer arterieel vaatlijden).

BIG: 79923626004