fbpx
Meteen naar de inhoud
manueeltherapie

Beweegzorg

Fysiotherapie is beweegzorg. Bij Fysiotherapie BeweegPost in Roden willen we dus zorgen dat u weer kan bewegen op de manier die bij u past. Het kan zijn dat u stabiel achter een rollator wil kunnen lopen en het kan ook zijn dat u de marathon blessurevrij wil afleggen. Beide genoemde doelen liggen natuurlijk een heel eind van elkaar weg, maar hebben één grote overeenkomst: om ze te halen zal er bewogen moeten worden. 

Therapieën

Behalve bewegen kunnen andere middelen u helpen richting uw doel. Tape kan u bijvoorbeeld helpen uw stabiliteit snel terug te krijgen na een blessure. Bij rugklachten dragen zogenoemde mobilisaties bij aan uw herstel. Massage helpt bij het reduceren van verschillende soorten pijn en spanning. Uw fysiotherapeut is een expert in het plaatsen van de juiste therapie bij de juiste persoon. Daarnaast zijn we goed in het uitleggen waarom bepaalde acties helpen en sommige juist niet. Een voorbeeld hiervan is het bijdragen van ontspannen zitten aan het herstel van lage rugpijn.

Revalidatie

Samenwerken

Wij doen waar we goed in zijn. Onze collega’s in Roden doen dit ook. Het kan zijn dat u baat heeft bij een therapie die wij niet aanbieden. Door samenwerkingsverbanden die we zijn aangegaan kunnen we er altijd voor zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.