Meteen naar de inhoud

Samenwerking met Hors Catégorie Bikefitting

Hoewel Bikefitting bij niet-wielrenners eigenlijk onbekende term is, kent elke gevorderde fietser de voordelen die dit opkomende vak te bieden heeft. Het juist afstellen van een wielrenfiets is namelijk een precisieklusje. Dit werk vereist de juiste manier van herhaaldelijk testen en aanpassingen doen aan de racefiets. Onder andere omdat Roden een dorp is waar heel veel wordt gefietst, hebben Fysiotherapie BeweegPost en Hors Catégorie Bikefitting besloten samen te werken. 

Adne Koster, de man achter HC Bikefitting, is al een begrip in Roden óp de fiets. Sinds hij begonnen is met het afstellen van wielrenfietsen toont Adne ook kunde en vaardigheid áán de fiets. Hij weet als geen ander dat de juiste afstelling van de fiets van groot belang is voor de efficiëntie en comfort van de fietser. Op horscategoriebikefitting.com kan je meer lezen over Adne Koster en zijn concept. 

 

Hors Catégorie Bikefitting
SamenwerkingBikeFitting

De samenwerking

BeweegPost en Hors Catégorie Bikefitting hebben allebei hun specialismen. Korte lijntjes zijn belangrijk in de zorg maar ook in de wielersport. Hors Catégorie bikefitting biedt gespecialiseerde ondersteuning voor wielrenners van elk niveau. Bikefitting is natuurlijk geen fysiotherapie en met verenigde krachten zorgen we voor een optimaal resultaat, wat de klachten ook zijn. Fietsers die met klachten bij BeweegPost komen, krijgen altijd de tip om ook bij Adne langs te gaan. Hier tegenover staat logischerwijs dat Adne naar BeweegPost verwijst wanneer fysiotherapie het antwoord is op de blessure. Het samenwerken is vergemakkelijkt doordat Hors Catégorie Bikefitting gebruik maakt van de wachtkamer en andere ruimtes van BeweegPost. Korter worden de lijntjes niet!